Goos Watersport
Singel 24
9001 XP Grou
T: 0566 621084

Elektrisch varen

Elektrisch varen kan milieuvriendelijk zijn, is stil en is genieten van de rust. Al een aantal jaren bouwen wij diverse systemen in. Omdat een elektrisch systeem "maatwerk" is adviseren wij u om gezamenlijk met ons naar uw wensen en de mogelijkheden te kijken zodat er een systeem op "maat" gemaakt kan worden en de meest optimale prestaties uit uw schip gehaald worden. Ook bouwen wij hybride systemen in, zo kunt u altijd overschakelen van elektrisch naar een diesel voor net wat meer power of nóg langer varen. Zonnepanelen zijn ook steeds vaker te zien op boten, op deze manier kunnen de accu's (zonder kabel) worden bijgeladen. Flexibele zonnepanelen op uw tent of gewoon vaste panelen op uw dek, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast alle inbouw werkzaamheden hebben wij ook een compleet service/onderhoud aanbod.

Klein__7_.jpg IMG_7929.jpg
   

- Inbouw Arka POD systemen
- Service & onderhoud
- Hoofddealer Frieslan
d/Groningen
ARKA_logo.png

Naast Arka bieden wij natuurlijk ook service en onderhoud aan voor alle andere merken betreffende elektrische aandrijving. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden als het te maken heeft met elektrisch varen, van ingewikkelde motorproblemen tot het vervangen van accu's.

1399589_706593849351100_85342665_o.jpg krautler_elektromaschinen_L23207.gif Creusen_logo.png

 
  Bouw van de Arviro A10. Veel lithium-ion accu's, veel zonnepanelen en een mega modern display (zelfs op afstand via tablet of telefoon), de Arviro A10 heeft het!
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


   


© 2019 Goos Watersport BV