Goos Watersport
Singel 24
9001 XP Grou
T: 0566 621084

Even voorstellen !

Goos_Groepsfoto_groot.jpg
Welkom bij Goos Watersport te Grou. Sinds 1997 verlenen wij service aan vele watersporters die, net als u het beste willen voor hun schip
en derhalve hoge eisen stellen aan technische vakkennis, veiligheid, betrouwbaarheid, service en natuurlijk betrokkenheid.

Goos Watersport is een bedrijf met al 18 jaar een kijk op de toekomst in de watersport. Een gekwalificeerd, professioneel en dynamisch team met vaste medewerkers die jaarlijks worden bijgeschoold en zo altijd bekend zijn met de nieuwste technieken op het gebied van motoren, elektrotechniek, yachtpainting en composietrepair. Ons allround jachtservice bedrijf is het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip. Alle disciplines met betrekking tot scheepsonderhoud zijn bij ons te vinden op één adres. Tevens zijn er een scheeps-timmerman en tentenmaker bij ons vertegenwoordigd. De vorstvrije winterstalling binnen, ruime stalling buiten en 38 ligplaatsen brengen het service niveau naar een compleet verzorgde vorm van watersportbeleving in het hart van Fryslân “GROU”.


Via deze site willen wij u graag een zo volledig mogelijk beeld geven van ons bedrijf en onze diensten.

Heeft u na het lezen en bekijken van deze site nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

© 2021 Goos Watersport BV