Goos Watersport
Singel 24
9001 XP Grou
T: 0566 621084

Nieuw

20_7_2011_009.jpg 20_7_2011_012.jpg

U zoekt een stoere reddingssloep met comfort. Dan is de Escape 600 of Escape 750 iets voor u!
De Escape is no-nonsensesloep voor een ontspannen ervaring. De Escape sloepen zijn aangepaste reddingssloepen voor een zeer scherpe prijs. De Escape reddingssloepen komen van oorsprong uit de offshore industrie (dus hufterproof) en zijn aangepast voor de particuliere markt met o.a. diepere kuip (maar toch zelflozend), rondzit met uitneembaar zonnedek, offshore rubberen stootrand, achterbank zodat u zittend en met rugsteun kan sturen en zeer belangrijk een aangepast onderwaterschip zodat uw schroef onderwater zit en geen lucht hapt. De Escape sloepen zijn A-kwaliteit Europese producten en hebben een snelle levertijd.

Beide Escape sloepen kunnen uitgerust worden met een inboard- of buitenboordmotor. Tevens is het mogelijk om de sloep volledig met elektrisch of hybride aandrijving uit te voeren. De sloep is dan terecht een fluistersloep te noemen. De Escape sloepen zijn zeer onderhoudsarm. Doordat de sloep een zelflozende kuip heeft hoeft u geen gebruik te maken van een dekzeil of pomp.
De Escape 600 en 750 hebben beide een aangehangen roer waardoor de sloepen zeer goed zijn te manoeuvreren.

De nieuwe lounge uitvoeringen zijn zeer compleet te noemen. Uit onze ervaring is gebleken dat u de opties van de lounge uitvoering graag tot de standaard uitrusting van uw sloep wil.
Denk hierbij aan: zeer hoogwaardige stoffen kussenset van Markilux, rugrollen op de reling, toilet voorziening, onderhoudsvrije teakline vloer, afsluitbare bakskisten, hydraulische demper onder de motordeksel, hydraulische besturing inclusief RVS stuurwiel, trimplaat, zwemtrap op roer, 12V aansluiting, geluidsisolatie in de motorruimte, RVS vlaggenstokhouder, RVS vlaggenstok + vlag, uitneembaar zonnedek, RVS sleepoog, RVS relingen + 4 rolkussens en 6 loungekussens.

Indien u een Escape koopt koopt u niet alleen een sloep maar ook service. Eigen servicemonteurs, eigen winterstalling en haal- en brengservice.

© 2019 Goos Watersport BV